probeset test pakket speeltoestellen

  • English
  • Deutsch
  • Français

Probeset, simpel testen, veilig spelen

Voldoen uw speeltoestellen nog aan de veiligheidsnormen?
Om dit snel en effectief te kunnen meten heeft Axum een testpakket
ontwikkeld volgens de norm EN 1176.

Veilig blijven spelen

Om kinderen zo veilig mogelijk te laten spelen zijn speelplaatsen vaak voorzien van gecertificeerde speeltoestellen en een valdempende ondergrond. Door intensief gebruik kan echter slijtage optreden, waardoor de speeltoestellen niet meer aan de veiligheidsnormen voldoen. Met de Probeset testonderdelen kunnen inspecteurs en beheerders van speeltuinen nu eenvoudig testen of speeltoestellen nog veilig zijn.

Probeset

Hoe werkt Probeset?

Een Probeset testpakket bestaat uit lichtgewicht objecten, waarmee specifieke onderdelen van een speeltoestel kunnen worden beoordeeld volgens de EN 1176 richtlijnen. Er wordt dan gekeken naar de constructie van het speeltoestel en gelet op de juiste afmetingen en openingen in relatie tot mogelijke veiligheidsrisico’s als verstrikking, beknelling (vingers, hoofd, nek) en verwonding.

probeset bestellen

EN 1176 Richtlingen

NEN EN 1176-1 specificeert algemene veiligheidseisen voor speeltoestellen en grondoppervlakken van openbare speelplaatsen. Aanvullende veiligheidseisen voor specifieke speeltoestellen zijn opgenomen in de delen van deze norm.

  • Veilig spelen
  • Simpel Testen
  • EN 1176 Gecertificeerd

Wilt u ons product bestellen?

Probeset

Simpel testen, veilig spelen