Over Axum Engineering

Wie of wat is Axum Engineering?

Axum Engineering, sinds 2001 gevestigd te Coevorden, is een klein zelfstandig ingenieursbureau in de persoon van Jan Fühler. Met MTS Elektronica en HTS Werktuigbouw als achtergrond heeft Jan voordien voor verschillende bedrijven als werktuigbouwkundig ingenieur zijn sporen verdiend.

Jan is een gedreven en creatief ingenieur, die niet alleen een goed werkend, maar vooral ook een mooi product wil maken. Zijn specialiteit is het ontwerpen van producten met een besturingssysteem, wat ook blijkt uit zijn portfolio. Hij begeleidt zijn projecten van het begin tot het eind en zelfs nog daarna en altijd in goed overleg met de opdrachtgever.

Hoe werkt Axum Engineering?

Axum Engineering is een klein bureau met weinig overhead, dus met concurrerende prijzen. Axum werkt op basis van een uurtarief, maar wel met een duidelijke inschatting van uren en planning. Zo weet u zeker dat u niet voor verrassingen komt te staan. Engineering is een creatief proces, dat bij Axum doorgaans wordt vertaald in de volgende projectfasen:

- Voorontwerp op basis van voorstudie


- Definitief ontwerp van product, apparaat of machine

- Ontwikkelen van een prototype
- Testen en doorontwikkelen tot het eindproduct
- Nazorg

Geïnteresseerd in de engineering van Axum? Kijk voor meer informatie bij de gerealiseerde producten en projecten of neem direct contact op met Jan Fühler.

Geintereseerd in de engineering van Axum? Kijk voor meer informatie bij de gerealiseerde producten en projecten.
Of neem direct contact met ons op.